---

I helgen va jag ledig, så jag har inte gjort ett skit. Suttit hemma och slappat enbart, förutom igår då jag va en sväng på Torp med mamma och pappa. Dom skulle handla lite till badrummet, de renoveras nu så behövde lite nytt.
Jag fick handlat lite oxå, på IKEA blev det galgar, plastpåsar och en fin vas jag ska ha buketter i :) Vasen kostade bara 15 kr, kan inte fatta att man kan få en sån fin för de lilla.
Sedan blev de hårspray, sminkborttagning och mascara så ja de va egentligen bara vasen som jag köpte som jag inte behövde. 
 
Idag är jag oxå ledig så jag har lagt in mitt CV på en sida här på nätet och så. Sedan fixat lite med olika papper och lagat mat. Nu är jag hemma hos mina föräldrar en sväng å grejar lite men ska snart bege mej hemåt för att packa inför kvällen. Idag bär det nämnligen av till Strömstad för att inventera, så klockan 19.10 ska jag vara på torp och möta upp dom andra som ska med :)
Jag Längtar tills denna veckan är gjord, har nämnligen ett viktigt möte som jag är väldigt nervös inför och vill helst ha de klart och desutom så vill jag väldigt gärna att de ska gå bra på de mötet. Därför jag är så nervös, men håll tummarna för mej så återkommer jag när allting är klart om vad de handlade om :)
 
Ha nu en go kväll