Wiiee

Hej hej
Idag har jag roat mej med att åka till borås å röntgas!! weehoo jätte skoj, njaa men detta kan ju kanske göra så att dom hittar felet och smärtan försvinner å de hade ju vart guld.
De va magnetröntgen som skulle göras. Jag e ju inte så mycke för trånga utrymmen och sådant. Här skulle man ju ligga på en britts inne i ett litet rör eller hur man ska beskriva de, å de va jag lite skeptisk till först när vi va påväg ner, sen när jag såg de å la mej på britsen tänkte jag att njaa detta e nog inte så farligt jag kan ju i alla fall röra mej :) Men oj så fel jag hade, då kom dom med en stålställning typ som dom skruvade fast över ansiktet :S så huvudet ja de satt där de satt å att röra sej va inget att tala om.. Men allt gick fin fint, de gjorde lite ont i käken och även i huvudet men de va helt okej ändå.. Nu håller vi tummarna att de e något dom kan fixa på mej lätt.

Sedan va de en lång resa hem igen å jag stensomnade, va så trött efter röntgen. Brukar man bli de? Käkade på donken på väg hem och ja humöret har la vart lite sådär idag.
Tills nu :D Nu ringde dom från Partyland, ett jobb jag sökt till. Jag ska dit på intervju på torsdag, är jätte taggad och hoppas å allt man kan göra för att detta ska gå bra.. Vill verkligen ha dehär jobbet :) För er som inte vet vad det är riktigt. Så ska dom öppna en butik på frölunda torg där dom säljer allt som har till bra fester att göra. Allt från bröllop till kräftskivor tillexempel, så tror absolut att detta hade vart ett roligt jobb.
Så håll tummarna för mej nu e ni gulliga.

Nu ska jag läsa lite i vecko revyn och sedan kolla på Desperate Housewifes, i morgon blire heldag på dagis så blir sängen tidigt idag.