Happy

De e fel på min mobilapp verkar de som, för kan inte logga in. Tänkte bloggat igår å lagt upp lite bilder men de blev inget med de.
I torsdags på min första dag i långledigheten så åkte jag in till Stenungsund och mötte upp Anna. Vi gick å kolla lite på torget och sedan köpte vi glass å satte oss ute på bryggan i solen :) Nu e de verkligen vår å jag älskar de. Det va så varmt å skönt å bryggan va full med folk som åt glass å bara hade de gött i solen.





Mys i solen :) Visst bjussar jag på en söt bild där höhö.

Sedan igår så va de en heldag med mamma i gbg för shopping. Jag fick hittat en del faktiskt och viktigast av allt va att jag fick hittat de jag åkte dit för, nästan exakt de iallafall.
Jag har ju suktat efter Jeffrey Campbell lita spike ja sedan dom kom ut å jag såg dom för första gången. Å så fick jag tips om affärer som kunde ha dom så vi spanade in dom en del. Men nej dom va slut som på alla andra ställen, ska ringa ner nästa vecka till en butik sa dom för då hade dom fått reda på om dom kunde få in en ny leverans nu snart. Så kunde dom hålla ett par till mej :) Tackar säger vi till de. Får dock se hur det blir för igår införskaffade jag mej att par andra Jeffrey Campbell skor oxå Lita men ett par bruna med träklack. :) Sjukt snygga å jag e riktigt glad, dock kan man kombinera skorna med smärta. AJ AJ AJ, så hårda där framme att jag får sjukt ont av trycket. Men de blir nog bra när man gått in dom lite som med alla andra skor. (bild kommer längst ner i inlägget)
Provade spike oxå, dom hade ett par i 39 inne på NK men jag kunde sparka av mej den skon, alldeles för stora.

Sedan fick jag köpt mej ett par nya converse oxå i marinblått, en tajt svart hög kjol från Gina Tricot och en jätte fin tunnika på Toh shop :) Så man kan lugnt säga att jag va en nöjd tjej när vi åkte hem. Hittade även snygga kläder till mamma som jag fick peppat henne att köpa, plus att jag köpte en sjal till henne.

Försöker just nu gå in skorna en aning så jag kanske kan ha dom ikväll, men tror nog de får bli mina gammla vanliga skor ikväll hehe för nu somnade fötterna av smärta. (tror inte andra tycker att dom gör så ont för jag kan passa på att säga oxå att jag har problem med min ena fot lite efter en skada, så ni inte tror att skorna e hemska för de e dom inte. Den ena foten funkar de fint med) 



Där har ni skönheten ;) hehe
Bilder på de andra har jag inte än men ska försöka fixa de om jag kan få igång mobilen. 
Ikväll blir de btw utgång, sjukt taggad. 

over and out