Kan inte...

Kan inte sova och vet inte riktigt vad jag ska hitta på istället, så tänkte att jag skulle skriva en rad här. Känns som att de inte blir så ofta längre, fast jag vet att jag skrev tidigare idag hehe. Men mina inlägg blir så korta, vet inte vaför men ska försöka skärpa mej och inte korta ner de jag gör så mycket.

Idag har jag i alla fall haft en mysig slappis dag, började ju med att jag vaknade upp brevid älskling <3 Sedan har vi legat och kollat film och bara slappat hela dagen, fram till de att han åkte :( Ja som jag sa i förra inlägget så åkte ju han tillbax till Skövde och lumpen idag. Segt är de, saknar han när han är där. Har inget kul här hemma då hehe och ingen att vela och jävlas med ;) Jaja så länge jag får träffa han minst varje helg så är jag glad ändå.
Men men efter de att jag släppt av han vid bussen så åkte jag hem och ja efter de har jag inte gjort så mycket direkt. Suttit framför tvn och datan å bara segat. De e tråkigt faktiskt, och inte svar från nått jobb heller. Fortsätter sökningen imon, asså jag ska fan hitta ett snart för att gå hemma de suger av många andledningar.
1. Det är tråkigt.
2. Man får inga pengar så kan inte göra roliga saker då.
3. Räkningar kommer och hur ska man betala dom utan jobb? Hoppas på snälla föräldrar som kan hjälpa mej till jag hittar ett. (Självklart får dom tillbax de igen då :P ).

Ja som sagt man blir fattig och väääldigt uttråkad. och desutom lat med i med att jag sover så länge på morgonen så kan jag inte somna förän sent sent på natten, alltså har jag vänt dygnet. Men men ska som sakt bli ändring på allt detta snart hoppas jag. Jag håller tummarna och ni får gärna hjälpa mej. :)

Idag fick jag även ett mail från innebandyn att vi ska dra igång igen :D:D Yippie tänkte jag tills jag såg tiden :S Vi ett damlag med bara ungdommar ska alltså få träna halv 8 på fredagskvällar. Tror ni detta kommer funka, de tror verkligen inte jag. Kommer förmodligen bli en lika seriös sesong som förra året och hur kul e de? Hoppas verkligen den tiden ändras fort, och förresten bara en tid i veckan? Vi behöver minst två.
Men jag ska börja träna nu hemifrån har verkligen latat till mej under pausen så vette fan om jag pallar att springa längre haha.
Nej nu ska jag göra ett nytt försök till att somna sov gott allesammans :)