Sep. 30, 2013

Igår vart de jobb på schemat, en lugn dag med lite kunder. Så jag passade på att städa, damma å putsa rutor.

När jobbet va slut så va de match. Åkte dit direkt, men missade första perioden då den startade 16.50 å jag åkte färjan över då.
De va min första match på ett år så jag va riktigt nervös. Men den gick okej. Väldigt bra spel av laget å vi vann stort, minns inte exakta resultatet men de va ett riktigt bra spel av oss.
Jag va okej enligt mej själv iallafall, kändes att de va längesedan och kunde gjort de bättre men ändå hyfsad. Fick till en assist oxå :)

Men nu när första e gjord å Inventeringen slut så kan jag fokusera mer å träna mer så snart är jag med i tankarna å spelet igen.

Idag är jag ledig, tänkte ha en lugn dag. Å sedan ikväll ska jag antingen på öppet hus på skolan jag ska gå till hösten. De e föreläsning om själva utbildningen å genomgång av skolan så man vet exakt vad man har att vänta sej :) eller så blir de innebandy träning. De beror lite på om jag får med mej någon till skolan. Vill gärna ha sällskap.
Men vi får se.
Ska även idag ta mej en promenad i de fina vädret.

Måste oxå kika på upplåsning för min iphone. Måste verkligen lämna in min telefon nu, den laddar aldrig. Och jag behöver min iphone under tiden. Om ni vet någonstans man kan göra de snabbt så uppskattas tips :)

Ha en fin dag alla




Nya mysbyxor inköpta, riktigt goa.