Mar. 31, 2014

Ledig dag idag men den har vart hemsk :/ har något så sjukt ont i huvudet, käken och hela ansiktet att jag knappt orkar hålla ögonen öppna och dom bara tåras hela tiden.

Gick iallafall upp i morse efter jag pratat med massa olika om min mobil som fått för sej att jag är i England, har även vart en sväng i Tyskland enligt den. Skulle ställa om hela till fabriksinställningar sa dom så åkte hem till mamma å pappa med min dator för att låna internet. De fanns ingen chans att något skulle hända med datorn sa dom (jag hade ju virus i mobilen för ett tag sedan och de verkar vara kvar) satte i den i datorn och började kopiera filerna å vad händer då? Jo datorn dör :/ hänger sej å bråkar som fan så ja nu verkar de inte bättre än då att jag sitter här med en trasig mobil och en trasig dator :/

Efter de åkte jag iväg och fick laser i käken å tog massa prover, hoppas att detta är en variant som kanske kan hjälpa mej lite för just nu är de olidligt har dom värsta dagarna varje dag nu och kan inte sova om nätterna.
Puh de tar på krafterna och jag längtar tills de e min tur att inte ha ont mer.

Snart kommer mamma hit på fika och med lite dricka till mej. Hoppas jag orkar vara social en stund med henne :)

Ni andra får ha en go kväll nu