4 dagars nu då...

Startar om fredagen då jag hängde med Gabbi å massa mer till gbg. De blev bryggeriet och va faktiskt riktigt trevligt.. Träffade några andra kul personer där under kvällen, både som man inte träffat alls eller inte träffat på länge. :)

Finns egentligen inte mycke mer att säga om de hehe de va helt okej.
Sedan i lördags åkte jag ut med båten en sväng på dagen å bara slappa i solen. Sedan hem å göra mej klar, hann precis hehe kom hem lite senare än beräknat med båten. Sedan kom Maria och hämtade mej så drog vi vidare till Stenungsund för förfest i salongen :) Jätte trevligt. Efter förfesten blev de en taxi till burra å baden. :) Massa dans, vel å prat så jag e helnöjd med kvällen :)

Igår hade jag bara tänkt slappa med att hyra film å ligga framför tvn, men så blev de inte. De blev dimman för tredje natten irad. Hehe Sandra ringde å fråga om jag ville med på Björn Rosenström i Lysekil å självklart hängde jag med. Vi blev ett härligt gäng som drog dit. Riktigt kul både i bilen dit, där å på vägen hem haha. Fick träffat riktigt trevliga människor igår. Helnöjd.
Jo just de ja på dagen va jag ju även å käka middag med mamma å pappa på Haddocks. Hm de va ganska gott i alla fall, blev lite besviken för de va inte de jag trodde när jag beställde hehe.

Å idag är de måndag å självklart måndagsklubben å sedan nattbad. Ska starta med grillning på badplatsen å sedan vidare. Kommer förmodligen bli en kanonkväll som alltid där ute :)

Nä nu ska jag sluta skriva over and out