Frissan

Idag har jag vart hor min frisör Maria :) Skulle slinga håret så att utväxten försvann och klippa lite.
De blev dock lite mera haha. När vi gjort allt så bestämde vi oss för att fixa en sidecut på mej, jag har ju funderat på de ett tag. Va riktigt nervös och behövde lite pepptalk ;) Men sedan så lossnade de och vi körde på. Det blev en lila en haha. Riktigt nice faktiskt, nu måste jag bara lära mej hur jag ska fixa och lägga håret bra till de. Men man kan täcka den om man känner för de utan problem så de e lugnt.

Igår jobbade jag på fritids i svanesund, de gick fint och dom gick igenom hur allt skulle vara å så riktigt bra. De kändes bättre än när man bara kommer och inte får några som helst instruktioner utan ska gissa sej till allt. Så de va bra, hoppas på att komma dit igen. Efter jobbet så skulle jag skynda mej hem å byta om, skulle till torp med Aja. När jag skulle ta av mej linnet så knaka de till i nacken och hej hej NACKSPÄRR fick jag :( Aj satan jätte ont gör de. Pinade mej igenom torp turen och fick handlat mej lite igen (A) dock mest saker jag behövde eller a allt behövde jag egentligen nästan haha.

Så ja med nackspärr idag va de inte de skönaste att sitta i frisörstolen eller shampooneringen heller för den delen. Men jag överlevde ju. Så nu hoppas jag på en ledig vecka så jag kan bli bra i nacken.

Nu vet jag inte så mycke mer att skriva så ha de fint. Bild på håret kommer upp i mon tror jag.
Ha de gött haj ;)