9 December

Varför är det alltid så att när man ska upp tidigt till jobbet så vill man ej upp å de e omöjligt att vakna, men när man har sovmorgon så vaknar man vid 7 på morgonen å e klarvaken? Alltid undrat över de. 
Men men de gör inget för nu hinner jag med morgonmys ordentligt :) Har redan hunnit läsa lite bloggar jag följer lite ibland. 
Och nu letar jag efter Jul och Nyårsklänningar. På julafton vill jag gärna ha en röd å fin klänning och på nyår är det gatsby tema. Hittat lite grann på Nelly men jag har så svårt för att beställa på internet så jag nästan alltid måste prova allt innan jag köper de (Svår passform). 
Har ni lite tips på klänningar och på vart man kan få tag i annat till gatsbytema så hojta gärna till. Vill ha ett sånt band på huvudet som är fint men vet inte alls vart man kan hitta sånt. 
Får åka iväg någon dag efter jobbet och leta lite. Men nu jobbar jag ända fram tills på julafton vid 13 sedan har jag äntligen lite ledig.
Eller a just de jag är ledig söndagen den 20e oxå. 
 
Är ni klara med alla julklappar? Om inte så missa inte att kika in på www.lecharl.com och kolla in klockorna, en perfekt julklapp som passar till både killar och tjejer!! Kommer även levererade i en lyxig ask. Så skynda er å säkra en klocka till jul. 
 
Ha en go dag allesammans :)