Snart är det jul

Sitter här hemma hos mamma å pappa för att hålla papa sällskap. Han opererade ryggen igår så idag är han lite stel. Men riktigt skönt att han äntligen har fått gjort de och kan börja bli bättre igen. 
 
Idag har jag vart hos tandläkaren, sedan fick jag plockat i ordning lite hemma innan jag lagade middag och åkte hit. Dock är de inte direkt städat utan bara att de värsta är uppplockat. 
Inte hunnit boka tvättid hemma så jag tog med mej de hit och passar på att hinna några tvättar när jag ändå är här. 
 
Har även kollat runt lite efter boende i Stenungsund och lite efter jobb men inte hittat något än. 
 
Nu är de snart julafton och jag längtar så. Bästa dagen på året, de e så mysigt att bara vara med familjen, äta gott, kolla kalle och svensson svensson. Öppna paket å bara vara. Ja vad kan jag säga, jag älskar julen. 
På juldagen blir de Stenungsbaden som de brukar bli, biljetten är fixad och jag är taggad, måste skaffa dricka bara. Även hittat kläder till jul men inte hittat något till nyår än. Så de får jag väl ge mej ut på jakt efter i mellandagarna. Puh jag som aldrig åker in på mellandagsrean bara för att de e så sinnesjuk mycket människor som bara knör sej runt å sliter till sej saker. Man blir ju trött av att bara se parkeringen. Men men e man ute i sista stund får man skylla sej själv. 
 
Har ni några tips på bra affärer till nyårskläderna? Istället för dom vanliga affärerna man går till. :P 
 
Nä nu ska jag åka å hämta lite saker till pappa som han behöver, ha en go kväll