Mysig dag

Idag har jag haft en helmysig dag med mamma :) Först åkte vi till Lysekil, jag skulle ju till sjukan där (de va la inte jätte kul) Slipper opereras i alla fall så de e kanon :D

Sedan gick vi runt lite i Lysekil och kollade kläder, fick handlat en hel del faktiskt, skit snygga sommarkläder. Efter när vi tröttnat på butiker så gick vi på resturang å käkade göör god mat. Jag tog fisch and chips MUMS, och mamma tog handburgare med pommes. Dom hade skit goda pommes, sånna hemmagjorda. Fisken va den största jag sett kan jag ju säga haha fick i mej nästan halva.

Efter de kolla vi lite till innan vi åkte vidare till Torp. På torp blev de bara en snabbis skulle hitta jeans shorts och ja de gjorde jag, fick köpt två par. Ett par ljusa å ett par lite halvmörka med slitningar :) Plus linne å en till tröja jag redan har fast i annan färg :) Ska nog upp snart å ta lite bilder på allt så ni får se. Men e sjukt nöjd för hittat så mycke snyggt, så idag va de skoj för en gångs skull ;)

Hade ju verkligen inga sommakläder innan heller så de behövdes verkligen. Mamma Betala en del av kläderna oxå (A) Så henne tackar jag otroligt mycke för denna goa dag.
I mon ska jag till frissan och färga utväxten vid 10 tiden, sedan blire jobb för hela slanten 13-20.15 känns som om de va gör länge sedan jag jobbade fastän att de va i fredags senast. Men förra veckan gick så himla snabbt så känns knappt som om jag vart på jobbet. Sånt e härligt :D

over and out