Go söndag

Idag har jag jobbat en sväng. Va en ganska lugn dag med vissa omgångar av mycke folk. Så mycke mer om de finns inte att säga hehe.

Just nu sitter jag och kollar på LA ink, så sjukt duktiga är dom. Hade ju inte tackat nej till att bli tatuerad av någon där om man säger så ;)
Just nu e de paus så jag tänkte att jag skulle slänga upp ett inlägg med lite som hänt i veckan.

Sist gång skrev jag ju om en arbetsintervju jag skulle på. Tyckte inte jobbet va något för mej så jag gick därifrån. Nu lät de lite oseriöst av mej att bara gå men de va en gruppintervju så dom gick igenom en del med alla först och sedan när dom skulle ha enskilda så sa dom att om man känner att de inte e något så är de okej att gå. Inga hard felings ;) Så jag va inte så elak som de lät haha.
Efter intervjun så fick jag hämta bilen :D wiiee så sjukt nöjd är jag.
Den har en fuktskada i ena lyktan där fram som ska fixas bara så dom hade beställt delar och hör av sej när de kommit så vi kan boka tid. Ska även säga då att stolvärmen på förarsidan inte fungerar å de måste den ju med tanke på hur frusen jag är haha.

Men jag gillar sen starkt.
Sedan hämtade jag hem mamma i torsdags, hon har vart i London med jobbet. Jag fick faktiskt lite presenter ;) hehe de vart en vit jätte tunn å genomsynlig blus (jättefin) och en nästan likadan i Mörk klargörn kan man nog kalla de och sedan en kort t-shirt med tryck på. Blusarna älskar jag verkligen kommer nog använda dom en massa massa. T-shirten va oxå fräck men får se hur jag ska ha den å så får jag nog losa lite vikt innan haha.

I fredags så va jag med Anna, vi hade slappiskväll som spåra ur haha. Hmm inte många som lyckas spåra en myskväll haha. Anna pimpla vin och jag pimpla festis haha jag måste hålla mej nykter just nu i med en sak jag ska göra i veckan, ni vet de jag inte berättar. Tråkiga mej jag vet men ni får veta snart.
Vi kollade på Dirty dancing 2 och efter den fick vi sånt sug efter att börja på salsakurs så om någon vet nått bra ställe där man kan lära sig så e de alltid tacksamt med tips.

Lördagen så slappade jag på dagen å sedan fixade jag till mej (tog ett tag höhö) och åkte ner till Sofie. Satt å tjötade en stund innan vi åkte in till stan för en kväll med biljard och middag på resturang. De blev jag, Sofie, Björn och Niklas som åkte.
Jag tycker ju att jag å Sofie ägde biljarden haha men tror dom vann en gång mer än oss. (de va bara för att vi sköt i 8an i fel hål annars hade vi lätt vunnit) haha.
Sedan blev de god mat på någon resturang som jag inte minns namnet på men jag vet vart den ligger iallafall. Efter de åkte jag hem å dök ner i sängen i med att jag skulle upp å jobba idag.

Så de va allt för idag over and out