Trött

Hejsan! :)

Nu sitter jag här igen och ska plugga, bra gick det inte är för trött så orkar inte.
Ringde till min lärare precis och sa att jag hade blivit sjuk så om jag kunde få göra provet nästa vecka istället. och det fick jag :)

Idag har jag slappat pluggat vart en sväng i skolan och skrivit prov de gick nog rätt bra tror jag. sen åkte jag till stenungsund för att träffa Niklas och harre. Vi gick ner till torget och köpte kulglass å satte oss i solen med den. :) hur gött väder som helst idag och en trevlig promenad fick vi oxå. Sedan skulle jag ju plugga men hamnade istället framför datorn.

Imorgon är det valborg och vad händer då? Jo det är nämnligen så att då ska vi till Kungshamsbaden och kolla på Björn Rosenström :D wiiieee han e grym haha eller a i alla fall att åka på när han spelar. och så ska jag ju sätta i hårförlängning i mon med. kanske åka och kolla på studentkläder oxå med mammi hoppas på att hitta något fint nu som passar till klänningen jag ska ha. kanske till och med kan hitta något till helgen, hoppas går ju alltid att göra.

nej nu ska jag inte sitta här och tjöta mer, Niklas kommer snart hit igen :P ska nog se om vi ska ta å göra varma mackor då å kolla på någon bra film :)

Ha de fint :) och ta de nu lugnt över valborg alla som ska ut ;)