Lördag

De va ingen bra start idag på morgonen när jag kom upp. Gick direkt ut till köket för att ta något att äta och det blev ett jättebråk här hemma för en liten jävla skitsak som inte ens va något :/
Jag bad flera gånger att vi skulle lägga ner de innan de blev totalt kaos men som vanligt så lyssnar ingen på mej.
Jag kommer ej berätta vad som sas i bråket å vad som hände.
Men har legat här å tårarna har bara runnit tills nu.
 
Jag måste verkligen hitta eget igen så att vi kommer ifrån varandra, detta tycker alla i familjen så de e inte bara jag. Söker lägenheter hela tiden, fattar inte att de kan vara så jävla svårt att få tag i en? Helt sjukt ju inte en enda visning har jag fått å jag har stått i kö i en massa massa år.
 
Jaja jag har även nu under morgonen varit inne på en hemsida och läst lite om deras utbildning jag vill gå. Även beställt hem en kurskatalog så jag kan få lite mera inblick i det hela. Jobb är ju inte ens att tänka på att lyckas få heller verkar det som och jag vill ha något att göra nu. Så skola igen får det bli. Bara ett litet problem å de e att utbildningen ligger på 85000 kr :/ Utan jobb är man inte gjord av pengar men får väl se om man kan få studielån eller något och sedan får jag jobba röven av mej under tiden jag pluggar. För jag kommer behöva ha lägenhet under tiden med. Kan dock inte bestämma om jag ska söka till Göteborg, Stockholm eller Malmö. Dom två sista där kanske hade vart något så man får en helt nystart med allt? Malmö ligger nog närmast hjärtat isåfall men jag får fundera lite till å läsa katalogen när den kommer hem.
Vad det är för utbildning håller jag för mej själv ett tag till men kan i alla fall säga att det inte är frisör som många av dom jag känner väl skulle gissa på. Vill fortfarande bli de men har fått upp ögonen ordentligt för detta jag hitta nu. Så kan ju starta med detta å senare i livet kanske utveckla mej mera ;)
 
Resten av dagen har jag inte ett skit planerat så antar att de blir en hemmadag. Ikväll får vi se hur allt blir.
Nä nu ska jag se om jag kan hitta något att äta till frukost nu istället när jag e ensam hemma å faktiskt kan hålla mej utanför mitt rum. Tror det blir en smootie faktiskt. Nomnomnom
 
Ha en bra lördag
 
Over and out