Flyttdag!!!

Denna dagen har vart sjukt lång.
Klockan ringde vid 7 i morse så då va det bara att släpa sej ur sängen för att fixa sej inför en dag med jobb.
Vart riktigt mycket kunder idag och en del annat som ska göras som ej hunnits med. Får hoppas jag hinner det i morgon. Dagarna brukar ju gå sjukt fort när det är så mycket att göra. Men inte denna, nej nej den ville aldrig ta slut.
Efter jobbet var slut vid 16.20 så åkte jag direkt till Göteborg. De va ju flyttdag idag och mamma å pappa va redan igång under tiden jag jobbade. Tur va de för helt sjukt vad det stog saker överallt när jag kom hit å då hade dom ändå hunnit med en massa innan. Att man har såhär mycket grejer å sedan när man fått allt på plats så ser det inte alls mycket ut. Hur går de ihop?
 
Så nu har jag blivit ensam här och det är dax för första kvällen/natten i lägenheten inatt :) Är helt slut efter denna dagen tillslut orkade jag knappt stå upp. Så nu sitter jag här i min nya soffa med myskläderna på, ett glas mjölk på bordet och kollar på High School musical 2 :P Har inga tv kanaler än å har ej packat upp filmerna så de fick bli den översta. Men inte ska jag klaga för de inte den kan vara mysig att titta på.
 
I morgon e de tidig morgon igen då de e dax för jobb ännu en dag. Det blir en massa massa dagar och timmar nu :) Katching de gillas starkt den 25e haha.
 
Nä nu ska jag fixa lite med hyran en sväng och sedan bara slappa.
Natti natt och sov så gott nu DET SKA JAG GÖRA ;)