dålig

Asså jag e väldigt dålig på att uppdatera här känner jag :S hehe men har varit så mycke jobb de senaste så när jag väl kommit hem har jag ej orkat göra någonting.

Förra helgen va de i alla fall party hela helgen som gällde. Startade hos Anna på fredagen med förfest vi skulle vidare efter å hade lite alternativ. Men blev inget av de vi snackat om utan istället kom hennes bror med kompisar dit å oxå Gabbi. Blev lite tjöt en stund å sedan en trång bil vidare till Uddevalla för ovanlighetens skull. Jag brukar inte festa där fick nog av de när man gick i skola där i tre år hehe. Va i alla fall Soho som gällde för kvällen med besvikelse lite faktiskt. Asså dom har ju inte ändrat en enda sak förutom namnet, i alla fall vad jag såg. Men vi gjorde de bästa vi kunde så va en trevlig kväll och riktigt kul folk som va me :)

Sedan på lördagen så kom Anna hem till mej å käka middag, efter de drog vi till Tjörn. Vi skulle gå slingan där vid Sundsby säteri men va så sjuukt varmt så fick bli en liten sväng i trädgården å en bit förbi med glass. Efter de åkte vi till nån liten avskild badplats (skitfin) å bara götta oss i vattnet å solen. Badade inte helt men gick runt i vattnet i alla fall vilket va gör gott. Så blev vi barn på nytt å matade krabborna med musslor å kollade på sniglar när dom kröp ut ur sitt bo haha. Klockan flög iväg å vi drog oss hem mot mej för att göra oss i ordning för fest. Fast då kom vi på att vi inte hade letat fram mina sånna halsband med blommor eller hur man ska säga, hittade vi dom NEJ. Så vi drog till henån tänkande att kanske gallerian hade några väl framme såg vi att de va stängt, gjorde ett tappert försök på statoil oxå men utan resultat. Så fick bli en tröstglass där med haha. Skyndade oss hem å in i duschen, när jag kommer ut så har josse hunnit komma och vi som skulle vart klara innan de haha sorry jossan som fick vänta på oss segrövar som inte ens hade hittat sommarkläder att ha på oss.

Efter många om och men blev vi klara och förtsatte drickandet i lugn och ro istället för med stress när man leta kläder (mitt rum ser faaan ut nu efter detta)
Vidare mot byggdegården, blev en VARM promenad kan man lugnt säga. där fick vi käk och en grym kväll. Träffade massa olika folk man inte brukar se så de va skoj.
Efterfest? jo da eller i alla fall efterfyllekäk med Anna, Alex och Säl. Anna va kocken som stekte och kokade ägg samt gjorde någon omelett. Under tiden körde dom en Facerape på Anna hahahah.

Här kommer lite bilder från dagen

Visst e vi snygga när vi e sletna och bakis? :P



 



Ledsen?



Jossan



Anna har en tendens till att ALLTID fånga mina bästa sidor



Fotografen och vår allas lilla raring Anna :)

Detta va allt för idag. Btw min mobil e tebax igen så nu kan de börja komma bilder :) Ne nu ska jag vila är nämnligen sjuker :( inget kul alls blääääääää