Jurassic

Igår va jag på bio och såg Jurassic World, riktigt bra film faktiskt. Man satt på hellspänn hela filmen och kunde inte slita blicken en sekund :) Precis som de ska vara. 
 
Dock så spelade ju One Direction eller hur de stavas i Göteborg igår vilket vi inte hade en aning om. Inte bästa dagen att gå på bio då. Totalt kaos med alla bilar som skulle knö sej in överallt och alla människor som bara gick över gatorna utan att se sej för. Vi fick gött brottom till filmen kan man säga. Filmen skulle börja 17.30 när klockan va 17.29 så hade vi äntligen fått en parkeringsplats och lagt in biljetten i bilen. Då va de bara till att springa för vi fick stå långt bort. Stod i ett p-hus vid lorensberg och skulle kolla på Bergakungen. Men vi hann precis, som tur är har dom reklam länge i början på filmerna. Så hann få ut våra biljetter och till å med köpa popcorn sedan kom vi in  och satte oss å dirket så informerade dom om allt som dom gör innan filmer å så drog den igång, PERFEKT!!
 
Men den filmen ska ni helt klart se. 
Idag vet jag inte än vad jag ska göra mer än att jag ska till läkaren i eftermiddag, hoppas på att få lite svar idag och att de inte är något illa helst.
 
Nä nu ska jag hoppa in i duschen så jag kommer igång med dagen.