Öppet varv helgen

Ja som ni ser på namnet så har de vart öppet varv här på orust i helgen. Med de menas (för er som inte vet) att de kommer en massa massa folk till båtvarven och kollar på en massa olika fina båtar, samt lite aktiviteter m.m jaja ni fattar själva grejen med de.

I fredags va jag i Gbg med mamma, hon väckte mej på morgonen och frågade om jag ville åka någonstans med henne. Självklart ville jag de så hoppa ur sängen på direkten å gjorde mej klar för en heldag på stan.
Fick faktiskt handlat en hel del, massa snygga kläder, en väska å även grymma nagelack. Tror de va de, har inga bilder å så. Som ni vet så är jag väldigt dålig på att fixa de.
Kenza, paow och Hugo va även där oxå. Sjukt mycke folk runt dom hela tiden. Jag kikade bara förbi en sväng för att se va som hände. Men man såg inte jätte mycke, fick sett Kenza å tagit en bild. Men tyvärr blev den så suddig å på långt avstånd så man ser knappt vem de är på bilden.

Sedan åkte vi hem och ja vi hamnade självklart i världens jävla bilkö, från parkeringen i bilkön och ja nästan hela vägen hem till orust köa vi :S Så de tog sin lilla tid.
Hem snabbt å göra sej i ordning för kvällen, och sedan vidare ut till Moga för förfest.
Blev en riktigt rolig kväll å fick träffat en massa jag inte sett på gör länge :)
Dock va de inte lika kul dagen efter, både hungrig å bakis som ett as. Men men De va bara att rycka upp sej fram på dagen å åter igen göra sej klar för utgång. Även denna dag förfest hos Moga med trevliga kompisar och väldigt god mat. Han e ju värsta kocken, hade jag ingen aning om innan :)

Efter maten och en stund med massa prat å annat så drog vi vidare till Mollösund å magasinet. Blev en gaaalen kväll kan man säga men jag e nöjd ändå.
Hade i alla fall en sjukt rolig kväll. Dock va de samma även söndagen att de inte va någon kul dag hehe så blev till att ligga hemma å slappa/sova hela dagen och de behövdes verkligen.

Idag har jag vart med Mathilda en stund :) Blev bestämt att vi ska gymma i mon. Och ikväll blir de första innebandy träningen på ett år :D:D Ska bli riktigt skoj, har faktiskt saknat den.

Men men vill avsluta med att tacka Maria, Lisa, Moga och några till för en riktigt bra helg. Nu blire bara att tagga till nästa ;)

over and out