värsta veckan på länge

Usch detta har vart den värsta veckan på länge. I tisdags kväll slog magsjukan from hell ner. Och den varade länge fick ta en sväng till näl för att hämta energi, jag hade inte ens ork att sitta upp själv. (va så uttorkad) så fick ligga där ett par timmar med dropp för att få i mej någon näring alls. Men fick iallafall till min stora glädje komma hem samma kväll å jag va allt lite piggare.
Så ja vad ska man säga de har vart en vecka hemma. I lördags började jag å pappa lite smått att få in saker i lägenheten men så sjuk jag vart gjorde att jag ej orkade så mycket så fick åka hem å lägga mej igen.
Pappa stannade kvar å skruvade ihop lite möbler :) och igår fortsatte vi å denna gången gick de bättre jag fick plockat upp en massa lådor i köket, hängt upp mina draperi i badrummet och skruvat ihop badrumshyllan helt själv. Den som säger att vi tjejer inte är händiga har fel ;)

Idag ska jag fortsätta få in saker, försöka få dit lite mer lådor att plocka upp. Och få städat bort att skräp som är där nu, här snackar vi flyttkaos.
Men detta kommer bli kanon när de e klart, lägenheten blev jättefin.

Ha en go dag