Aj

Aj aj aj i fredags (alltså snart en vecka sen) så trilla jag i trappan på dagiset där jag jobbar och slog i ryggen å revbenen i en kant. Jälva is e allt jag kan säga. Gjorde sjukt ont men jag tänkte som man alltid tänker att de går över om en stund, klart de gör ont direkt lixom. Så jag jobbade vidare, och efter drog jag till några kompisar på Tjörn för tjöt och dricka. Men gissa vad, jag hade så fel man kunde ha. De gick inte över utan blev istället värre. I måndags ringde jag läkare och sedan fick jag konstaterat att jag har spricka i ett eller flera revben NICE :D Känns så underbart bra verkligen.. Nä jag har inte tid med de här. Massa jobb nu hela tiin typ vilket e skit bra, i alla fall i slutet av månaden. :) Så jag jobbar å lider samtidigt just nu dom sa att första veckan brukar vara värst och sen börjar de sakta lätta me smärtan i alla fall.. Men helt läkt skulle ta två månader, hm jo visst att jag tänker hålla mej lugn så länge. Så i helgen redan ska jag göra ett försök på matchen men vi får se hur länge de går, kanske bara klarar uppvärmningen.

På dagiset eller a jobbar ju på två olika avdelningar å igår även en tredje, men jag har börjat lära känna barnen med nu så de börjar bli roligare. Tur de.
Men fortsätter såklart söka flera jobb, detta e ju bara när jag behövs de kommer ju gå i perioder så alltså inget man kan vara säker på att ha. Och jag vill ju ha ett heltid helst för att kunna flytta hemifrån.

Nää nu ska jag kika vidare på tvn en stund sen vette fan va man ska hitta på..