Helgen

Denna helgen va ju min lediga helg inte haft de på flera månader så de va riktigt skönt :)
I fredags tog jag de bara lugnt hemma, ville iväg men hittade inget sällskap. Jaja så e de ibland.
Lördagen så åkte jag och mamma till torp å shoppa, jag hittade en massa fina saker (lägger bara upp bilder på två av plaggen för har ingen bra kamera, mobilen e ju sådär oxå som ni ser)
Men de blev en tunnika, ett linne, en klänning, en tröja, halsband, mascara, parfym, kajal, strumpbyxor och en ring :) tror de va allt men ja de blev ju en del. Fast jag e sjukt nöjd så de e lugnt. Sedan åkte jag hem å käka å gjorde mej i ordning inför kvällen.
Åkte till Sandra en sväng innan vi drog till Anna för förfest. Förfesten va kanon med en massa vel å fuldans ;)
Runt 11 tiden åkte vi till baden för ännu mera dans. Där träffa vi en massa mer folk från ön. Så de va allt en bra kväll.

Söndagen va de upp å hoppa vid 8, kan erkänna att jag bra gärna hade velat ligga kvar i sängen en stund till. Men skulle ju spela match så de va bara att bita ihop. Matchen gick inget vidare då vi förlorade med 11-9 :/
Efter de va de en tur ut till Frölunda för att fira Karin som fyller år nu i veckan :) käkade tacos å busa med hunden, blev en promenad med alla där oxå. Så vart en riktigt mysig dag.

Idag har de vart jobb å nu ska jag snart iväg på viktväktarna å kolla hur denna veckan gått, har en känsla av att den inte gått så bra men de återstår att se.
Efter de blir de träning, skönt. Men jag har börjat bli sjuk IGEN! Ont i halsen, trött å frusen känns inget bra alls. Så får väl se hur mycke jag orkar ikväll.

Nu ska jag kila
Bilderna suger jag vet men min telefon vill inte vara med å fota längre verkar de som